Monetizimi i WEB-it shqip #BT12

Te marten qe shkoi isha i ftuar per te folur mbi temen e monetizimit te uebfaqeve me permbajtje ne gjuhen shqipe. Prezantimin e gjeni me poshte. Duke qene se ishte hera e pare qe po prezantoja para nje turme te tille (~100 persona) kisha pak medyshje ne fillim se si do te shkonte prezantimi por ne pergjithesi gjithcka shkoi mire dhe ishte nje pervoje shume e mire.

Takimi u mbajt ne zyret e ICK dhe ne pergjithesi shkoi shume mire. Te gjithe folesit por edhe pjesmarresit ishin te interesuar per temen qe u zhvillua. Ne te ardhmen presim qe te behet nje konference qe do te trajtoj te tilla tema.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *